Smart mobility

Mobiliteit. Een snel veranderende wereld, die de komende jaren nog sneller verandert. De reisbehoefte en het reisgedrag veranderen en de techniek innoveert: elektrisch rijden neemt een grote vlucht, gebruik komt in de plaats van bezit.
img

Meebewegen met de nieuwe mobiliteit

De automotive, importeurs en dealerorganisaties zijn van oudsher branches waar wij onze waarde toevoegen. Onze kracht is vanuit wetenschappelijke kennis conclusies te verbinden aan verbanden die door (big) data-analyse worden gevonden. Wij werken met onze klanten aan effectieve marktbewerking en resultaatgericht klantcontact. Duurzaam en houdbaar. Nu en in de toekomst. De automotive raakt steeds meer andere, nieuwe werelden. Zo zijn wij ook actief in het uitrollen van de aanpak om laadinfrastructuur optimaal vorm te geven; zowel publiek, semi-publiek als privaat. Daarnaast adviseren wij op het gebied van openbaar vervoer en parkeren.

Enkele van onze aanpakken: 

Mobiliteitsstrategie

De juiste doelgroep op het juiste moment en op de juiste manier bereiken. Optimalisatie van het reisaanbod, slimmere routes, benutting daluren, activatie potentiële reizigers.

Potentieel analyse

Klanten, prospects en serviceomzet in een interactief dashboard inzichtelijk. Kennis, keuze en activatie voor het maximale resultaat. Ondersteuning en advisering bij marketingacties. Optimalisatie verzorgingsgebied autodealers.

Laadinfra-connect

Netwerk positionering laadinfra, totaalconcept publiek/private oplossing laadpalen.

Dataspecialisten & informatiestrategen

Wij zetten onze specialisten en strategen in op uiteenlopende gebieden: van data-ontsluiting binnen de gemeente of ondersteuning bij de data-interpretatie tot het organiseren van data-inspiratiesessies.

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Meer weten?

Neem contact op met Marloes van Kleef voor een persoonlijk advies.

@: vankleef@analysecentrum.nl
M:  06 26 56 4516